مشخصات کیا سراتو

مشخصات کیا سراتو وارداتی

در اشاره به مشخصات کیا سراتو می‌توان گفت که  خودرویی از تولیدات کشور کره جنوبی و محصول شرکت کیا است. این خودرو در سال 2003 وارد خط تولید این شرکت شد. تا به حال سه نسل از این خودرو توسط کیا به بازار عرضه شده و البته پس از توقف تولید نسل دوم آن توسط این شرکت کره‌ای، شرکت سایپا به مونتاژ و عرضه‌ی آن در ایران پرداخت. البته در خودرو مونتاژ شده توسط سایپا، برخی تجهیزات مهم شامل ESP، ایربگ‌های جانبی و پرده‌ای، استارتر و ترمزهای دیسکی عقب حذف شده‌اند. ولی پس از عرضه‌ی مدل دستی دارای موتور 1600، سراتو اتوماتیک دارای موتور 2000 نیز عرضه شده دارای امکاناتی شامل کروز کنترل، اتولایت و تهویه اتومات می‌باشد.

هم‌چنین مدل آپشنال سراتو 2000 مونتاژی دارای قابلیت‌هایی مانند سانروف، سوییچ هوشمند، سنسور و دوربین عقب، و پدال شیفتر است. در این مطلب به بررسی کلی مشخصات کیا سراتو مونتاژ شده توسط سایپا می‌پردازیم و در واقع سراتو 1600 را با سراتو 2000 مقایسه می‌کنیم.

 

برای اطلاع از قیمت سپر جلو کیا سراتو،چراغ خطر عقب کیا سراتو،سپر جلو هیوندای سانتافه،لنت جلو کیا سراتو و کمک فنر جلو کیا سراتو با کارشناسان سایت یدک 360 تماس بگیرید.

مشخصات کیا سراتو از نظر فنی چه مواردی را شامل می‌شود؟

در بررسی مشخصات کیا سراتو سایپا از نظر فنی لازم است به این نکته اشاره کنیم که این خودرو با دو پیشرانه 1.6 و 2 لیتری به بازار عرضه شده است. پیشرانه 1.6 لیتری کیا سراتو سایپا از دیفرانسیل جلو به عنوان محور محرک و 6 دنده اصلی استفاده می‌کند. پیشرانه این خودرو دارای 4 سیلندر و حجم موتور آن برابر با 1.6 لیتر می‌باشد.

از نظر عملکرد فنی در بررسی مشخصات کیا سراتو باید به این نکته اشاره کنیم که در پیشرانه 1.6 لیتری که به سراتو 1600 نیز معروف است، خودرو قادر به تولید قدرتی در حدود 124 اسب بخار و گشتاوری برابر با 156 نیوتن متر می‌باشد. شتاب یا توانایی رسیدن از صفر تا صد در این خودرو از نظر زمانی 10.3 ثانیه است و حداکثر سرعت آن با فشردن پدال گاز به 182 کیلومتر بر ساعت خواهد رسید. حجم باک خودرو 52 لیتر و مصرف سوخت آن 6.5 لیتر در 100 کیلومتر اعلام شده است.

در بررسی مشخصات کیا سراتو باید پیشرانه دو لیتری آن یا سراتو 200 نیز مورد بررسی قرار گیرد. محور محرک و تعداد دنده‌ها در این پیشرانه مشابه با مدل 1.6 لیتری می‌باشد. با این تفاوت که دنده‌ در این مدل از دستی به اتومات بهبود یافته است و مجهز به دسته دنده روی فرمان نیز می‌باشد. این مدل پیشرانه برای حرکت قدرتی برابر با 154 اسب بخار و 195 نیوتن متر گشتاور ایجاد می‌کند. رسیدن به شتاب صفر تا صد 10 ثانیه‌ای رخ می‌دهد و حداکثر سرعت خودرو به 197 کیلومتر بر ساعت می‌رسد. مصرف سوخت آن نیز در حدود 8 لیتر در هر صد کیلومتر است.

در بررسی مشخصات کیا سراتو از نظر تجهیزات رفاهی سراتو 1600 و سراتو 2000 هر دو دارای امکاناتی مانند چراغ‌های جلو با قابلیت تنظیم نور و چراغ مه‌شکن جلو و عقب هستند و سراتو 2000 به چراغ‌های اتوماتیک نیز مجهز می‌باشد. رینگ‌های سراتو 1600 برابر با 15 اینچ و سراتو 200 برابر با 17 اینچ و از جنس آلومینیوم است. هم‌چنین هر دو مدل خودرو از نظر سیستم صوتی مجهز به رادیو،CD player ، قابلیت پخش MP3، ورودی پورت‌های USB و AUX  و هم‌چنین دارای 6 بلندگو هستند. از دیگر تجهیزات رفاهی مشترک در هر دو خودرو می‌توان به آینه‌های جانبی دارای کنترل برقی، گرم‌کن، شیشه بالابر برقی و سنسور پارک دنده عقب اشاره کرد. سراتو 2000 مجهز به سانروف نیز می‌باشد.

لیست امکانات ایمنی در بررسی مشخصات کیا سراتو سایپا نیز نشان از حذف برخی تجهیزات دارد. این تجهیزات از 6 کیسه هوا برای راننده سرنشین جلو، جانبی و پرده‌ای به 2 کیسه هوای معمولی تقلیل یافته و سیستم‌های کنترل پایداری ESP، کنترل کشش TCS، ترمز دیسکی عقب و هم‌چنین سنسور فشار باد لاستیک از تولیدات مونتاژی سایپا حذف شده‌اند. امکانات ایمنی مدل ایرانی علاوه بر ایربگ‌های راننده و سرنشین جلو شامل سیستم ضد سرقت ایموبیلایزر و سیستم ترم ضد قفل ABS –EBD است که در هر دو خودرو سراتو 1600 و سراتو 2000 مشترک می‌باشد.

در نهایت این خودرو با ویژگی‌هایی مانند عملکرد مناسب جعبه‌دنده، ایمنی قابل قبول شاسی و بدنه، کابین جادار و فضای بار مناسب جزو خودروهای پرطرفدار در بازار کشور محسوب می‌شود.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

78 456 123 021